Referenser Kliniker

Good Samaritan Rehabilitation Hospital i Sydkorea är ett av de sjukhus där läkare och forskare följt och noterat hur daglig träning med barnen – med och utan ständig hjälp från terapeut – visat sig bidra till framsteg där hjärnan ”baklänges” hittar nya nervbanor som ger ökad mobilitet

Referenser Privata

Strokeöverlevare: 38 år gammal

den 11 maj 2021

Jag har använt SYREBO™´s robothandske i två månader efter att är 21 månader sedan jag fick en hjärnblödning. Min hand var helt förlamad varför sk ”servoprodukter” inte kunde ge mig någon hjälp. Nu kan jag redan göra enklare grepp, fingrarna kan också röra sig när min hand släpps, och jag kan vrida handleden något. Effekten är mycket bra. Jag tränar mer än en timme varje dag och jag hoppas att jag efter ännu en tid kan se fler överraskande effekter. Jag är också full av självförtroende och förväntningar på den här roboten som tydligen ger kroppen stöd i att hitta nya nervbanor från hjärnan till min hand.

Han Chen: 38 år gammal
Plötsligt högt blodtryck orsakade hjärnblödning, hittills 21 månader i rehabilitering.

Strokeöverlevare: 59 år gammal

den 12 maj 2021

I mars 2019 fick jag en celebral hjärtinfarkt som ledde till total dysfunktion i min högra hand.
Jag köpte – helt privat – en SYREBO™ rehabiliteringsrobot och redan nu , efter tre månader har handen förbättrats avsevärt, och greppförmågan har också förbättrats avsevärt.

Nu har min hand återfått en viss grad av egenvårdsfunktion, och jag kommer att fortsätta att använda och rekommendera SYREBO™ ™ rehabiliteringsrobot till alla och jag hoppas att livet snart kan återgå till det normala.

Ålder: 59 år

Höger hand Dysfunktion på grund av cerebral hjärtinfarkt i mars 2019.

Köpte SYREBO™ ™ handrehabiliteringsrobot SY-HR03E.

Kontakta oss om Du vill veta mer om hur Du köper Din egen SYREBO™ handrehabiliteringsrobot.